Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Het verhaal Hoofdrollen Bijrollen Figuranten Figuranten 1 Figuranten 3 Figuranten 5 Figuranten 7 Crew Foto Video Locaties Terugblik DVD Promotie Contact Chris Linda Diana 

Terugblik

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DE PREMIÈRE

2010

2011

2012

2014

2013

2014

Henri en Jaap werken een jaar lang aan het bedenken en uitschrijven van een verhaallijn met als werktitel Moordplan.

De verhaallijn wordt omgezet in een scenario bestaande uit 130 scenes, met “Gehaaid” als titel.

Op zoek naar acteurs en actrices. 5 audities zijn voldoende om aan 60 personen de juiste rol aan te bieden. Eind augustus / begin september zitten de eerste draaidagen erop.

Er volgen nog meer dan 35 draaidagen. Er wordt gefilmd in Nijmegen en omstreken, in Roermond, op het circuit van Zandvoort en in Spanje.

Het jaar waarin het moet gebeuren, de montage van de film Gehaaid. Meer dan 2000 takes en vele ook nog van uit verschillende camerastandpunten zijn bekeken, gekozen, bewerkt, aan elkaar geplakt en van muziek voorzien.

Dankzij een spontane sponsor was het mogelijk om de première in de stadsschouwburg van Nijmegen te laten plaatsvinden. 14 December was het zo ver, de rode loper was uitgerold en de gehele filmploeg werd met een luxe bus naar de schouwburg gereden, om over de rode loper onder luid applaus van vele enthousiaste bezoekers naar binnen te gaan.De première, met ruim 600 bezoekers, was geweldig. Na afloop was er voor iedereen een lekker drankje en kon er nagepraat worden over de film. De vele positieve reacties voelden als een warm bad! Door de geweldige inzet en het talent van cast en crew is het een “professionele” film geworden!

Beste "gehaaide vrienden" met z'n allen hebben wij een prachtig stuk werk geleverd, waar we zeer tevreden op terug kunnen kijken. Het was een genoegen om dit met jullie te mogen realiseren, bedankt daarvoor!Henri en JaapTitel

een productie